kerst

Kerstvakantie vieren

Het is al bijna zover. De Kerstvakantie komt eraan. Weet jij nog niet waar je de kerst viert? Lees in dit blog meer over de beste vakantiebestemmingen voor deze winter. 

 

New York 

Van de Iconische Rockefeller Christmas Tree en schaatsen in het Central Park tot aan de verlichte huizen en besneeuwde straten. New York staat ongetwijfeld op Nr.1 als vakantiebestemming in de Kerstvakantie. Tijdens de Kerst valt er heel veel te doen in New York. Voor een unieke ervaring is het mogelijk om met een dinnercruise een perfect uitzicht op de stad te krijgen. Zo kun je genieten van een kerstdiner met een prachtig uitzicht op de skyline van New York.                                                     

Vakantie boeken naar New York? Klik dan hier.  

 

Keulen  

Ben jij een Kerstliefhebber en ben jij op zoek naar een van de leukste Kerstmarkten in Duitsland? Dan is de Kerstmarkt in Keulen iets voor jou. Duitsland staat bekend om haar gezellige Kerstmarkten. De Kerstmarkt in Keulen is daar zeker een van de leukste van. Dit jaar wordt deze georganiseerd van 20 November t/m 23  December. 

Vakantie boeken naar Keulen? Klik dan hier.  

 

Parijs 

Vanaf eind November zit Parijs al in Kerstsfeer. De straten zijn prachtig verlicht met kerstverlichtingen, de etalages van winkels zitten vol met kerstversieringen, de kerstmarkten worden opgebouwd en nog veel meer gebeurt er rond deze periode. Dit zijn allemaal goede redenen om in de kerstperiode Parijs te bezoeken en vooral ’s avonds de stad te bewonderen en de sfeer te beleven. Wie wil schaatsen in de openlucht kan kiezen uit veel verschillende schaatsbanen in de stad. Maar er zijn ook kerst exposities, verlichte straten, een reuzenrad en een winterdorp. Ook voor kinderen is er veel te beleven. Op 31 December kan je de jaarwisseling vieren op de Champs-Elysées. Deze is dan ook helemaal versierd met kerstverlichtingen. Een onvergetelijke ervaring.                                                                                                               

Vakantie boeken naar Parijs? Klik dan hier

 Kerstvakantie boeken

Wil jij goedkoop en makkelijk een vakantie boeken? Kijk dan op stedentrip.nl, dé beste sites voor vakanties.