ddQ

De 4 beste vakantiebestemmingen voor in 2023

De 4 beste vakantiebestemmingen voor in 2023

Heb jij al een vakantiebestemming op het oog die je wilt bezoeken in het nieuwe jaar? Wij hebben een lijst voor jou gemaakt met de top 4 vakantiebestemmingen van 2023. Je leest het in het onderstaande blog.

 

1. Barcelona, Spanje

Barcelona is een prachtige stad gevuld met cultuur en geschiedenis. Het is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Europa. In Barcelona kan je genieten van heerlijke tapas en winkelstraten. Bezoek historische bezienswaardigheden, bijvoorbeeld de Casà Mila en laat je verleiden door het nachtleven. De stad heeft veel gezellige stranden en een prachtige omgeving.

Vakantie boeken naar Barcelona voor in de zomer? Klik hier

 

2. Kreta, Griekenland

Kreta is een eiland vol met schitterende stranden, ouderwetse Griekse dorpjes, historische bezienswaardigheden en hoge kliffen zoals bijvoorbeeld de Samariakloof. Het is het grootste eiland van de Griekse eilanden reeks. Je kan hier genieten van verschillende watersporten, zoals duiken, snorkelen, windsurfen en kajakken.

Vakantie boeken naar Kreta voor in de zomer? Klik hier

 

3. Lissabon, Portugal

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en biedt een eindeloos aanbod van activiteiten. Van het bezoeken van prachtige parken tot het proeven van de authentieke Portugese gerechten. Je kunt ook genieten van de verschillende museums, bezienswaardigheden en vele kerken. Lissabon is een ideale vakantiebestemming voor een vakantie of weekendje weg. Er zijn veel verschillende hotels, appartementen en vakantiehuizen waar je kunt verblijven. Ontdek de stad door te verdwalen in de romantische wijken of maak een rondrit met de bekende tramlijn 28 door de kronkelige, steile straatjes

Vakantie boeken naar Lissabon voor in de zomer? Klik hier

 

4. Bali, Indonesië

Bali is een prachtig eiland, vol met tropische stranden, tempels, jungles en watervallen. Er zijn veel activiteiten om te doen, zoals duiken, wandelen en surfen. Bali brengt veel cultuur en tradities rondom het Hindoeïsme met zich mee. Vandaar dat het ook wel het ´Eiland van de goden´ genoemd wordt. Volledig tot rust komen en puur genieten van een zonnige vakantie dat doe je in Bali.

Vakantie boeken naar Bali voor in de zomer? Klik hier

 

Last minute Kerstvakantie boeken?

Wil jij goedkoop en makkelijk een vakantie boeken? Kijk dan op stedentrip.nl, dé beste sites voor vakanties.