Campings la la-home pink

Camping Sènia Cala Canyelles

Per week v.a.:
€ 0,00
Omschrijving

Aan een van de mooiste baaien van de Costa Brava
Camping Sènia Cala Canyelles ligt vlak bij het mooie strand van Cala Canyelles, tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar aan een van de mooiste baaien van Girona, aan de Costa Brava. Sommige plekken op de camping hebben een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.
Gratis pendeldienst én megagroot televisiescherm
Ook vanaf het zwembad heb je een mooi uitzicht op de zee. Er is een deel voor de kleintjes, met waterglijbanen en waterspelen en fonteinen. Verder is er een bar-restaurant met lekkere Catalaanse gerechten, ijsjes en drankjes, een uitgebreide supermarkt, een goede bakkerij en een gratis pendeldienst naar het strand. En, heel belangrijk, er is een megagroot televisiescherm om bijvoorbeeld grote sportevenementen te volgen.
Hier worden herinneringen geboren
Als je actief bent ingesteld, of je kinderen, dan kun je terecht in de minisportbaan, speeltuin en doe je mee met allerlei sporttoernooitjes en geniet 's avonds van ontspannend entertainment. Het animatieteam van Camping Sènia Cala Canyelles is overdag én 's avonds in de weer om jou en je gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hier worden herinneringen geboren.
Zoek de rust en de gezelligheid
De kustlijn in deze omgeving is prachtig. Rijd langs de kronkelige kustweg het natuurgebied Massis de les Cadiretes in en geniet van de rust. Of de andere kant op naar de botanische tuin bij Blanes. Houd je ook van gezelligheid, dan ligt Lloret voor de hand met zijn brede scala aan restaurants en winkels.

Beschikbaarheid en prijzen
Afbeeldingen
Locatie
Ook interessant
Wenshuis info

Beschikbaarheid & prijzen

Zoekopdracht verfijnen

Prijs (van - tot)